Η ταυτότητα της ιστοσελίδας

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα «Βαθύ γαλάζιο» ανήκει στο Φραγκούλη Π. Κυλαδίτη, γέννημα θρέμμα Αιγαιοπελαγίτη και βαθιά ερωτευμένου με τη θάλασσα. Θαυμάζοντας τον υμνητή του Αιγαίου Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος στη συλλογή του «Ήλιος ο Πρώτος» και τις «Παραλλαγές πάνω  σε μιαν αχτίδα» περιγράφει, μεταξύ άλλων, το «Βαθύ γαλάζιο», ήταν φυσικό να βαφτίσει και την ιστοσελίδα του «Βαθύ γαλάζιο», τιμώντας έτσι το θείο δώρο της Ζωής και της Φύσης.

Ο σκοπός δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας είναι η επικοινωνία ανθρώπων με πολιτικές θέσεις, πολιτισμικές, περιβαλλοντικές, εκπαιδευτικές και σύγχρονες τεχνολογικές αναζητήσεις.  Ευελπιστεί να αναδείξει τοπικά, πανελλαδικά και παγκόσμια προβλήματα, κοινωνικές τάσεις, αξίες, συναισθήματα και οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με τον Άνθρωπο .

Δεν πρόκειται να υποκαταστήσει μαζικά μέσα ενημέρωσης, αλλά να γίνει χώρος έκφρασης και διακίνησης ιδεών, μακριά από οικονομικά συμφέροντα.

Με την πεποίθηση ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή και στο όνειρο, ελπίζουμε ότι μέσα από τούτο το χώρο θα βοηθήσει, όποιος το επιθυμεί, για έναν καλύτερο κόσμο, για καλύτερους Ανθρώπους.

Ενημέρωση: Οτιδήποτε γράφεται σ΄αυτήν την ιστοσελίδα θα είναι ενυπόγραφο και ο συντάκτης του θα έχει την ευθύνη των όσων γράφει.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: